Vacatureteksten.info

Vacatureteksten.info biedt recruiters, p&o’ers, communicatieprofessionals en ieder ander die zich bezighoudt met het schrijven van vacatureteksten nuttige tips & tricks. Aan de hand van artikelen, voorbeelden, checklists en tools laat Vacatureteksten.info zien hoe je wervende vacatureteksten kunt schrijven. Als leverancier van producten of diensten op het gebied van vacatureteksten mag u niet ontbreken op deze site. Zeker niet als u ook nog extra bereik kunt krijgen via dochtersites als Recruitmentsites.info, Referral-recruitment.nl, Recruitmentsystemen.nl en Amcinfo.nl.

Statistieken

Vacatureteksten.info trekt een specifieke doelgroep aan; zij die geinteresseerd zijn in het schrijven van vacatureteksten. Maandelijks bezoeken gemiddeld 493 unieke bezoekers de site, die 947 pagina’s bekijken. In Google is de site ook goed vindbaar en staat veelal bovenaan.

Partnership

Als partner bent u voor een jaar lang verzekerd van aandacht en bouwt u actief mee aan het uitbouwen van Vacatureteksten.info. Een partnership betekent dat u continu zichtbaar bent op Vacatureteksten.info:

  • Uw logo 100×50 pixels zichtbaar op iedere pagina
  • Een partnerpagina op de site waar u zichzelf kunt presenteren
  • Een whitepaper die vanaf de website gedownload kan worden (leadgeneratie)
  • 2 keer per jaar een advertorial op de site, incl. doorplaatsing op Twitter
  • 5.000 bannerviews op Vacatureteksten.info
  • 5.000 bannerviews op een selectie van sites van CommunicatieMedia
  • Meedenken en inhoudelijke bijdrages leveren aan de site

Een partnership op Vacatureteksten.info kost € 1.500,00 per 12 maanden en kan op ieder moment ingaan. Maximaal 3 partners kunnen zich gelijkertijd verbinden aan de site.

Adverteren

Naast een partnership, kunt u los adverteren op Recruitmentsites.info:

  • Banner 728×90 (leaderboard) Bovenaan iedere pagina zichtbaar. € 150,00 per maand
  • Banner 336×280 (large rectangle) In de rechterkolom naast artikelen goed zichtbaar. € 120,00 per maand
  • Google adwords Uw tekstadvertentie via het Google netwerk zichtbaar op Vacatureteksten.info. Meer informatie hierover vindt u op de website van Google Adwords Display Network.

Rubriekssponsorship

Als rubriekssponsor bent u exlusief sponsor van een rubriek op de website. Dit kan een bestaande rubriek zijn, maar ook een nieuwe. We denken graag samen met u na over de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over partnerships en adverteren op Vacatureteksten.info of een van de andere sites in het netwerk contact op via het contactformulier.

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed