Vacatureteksten.info

Nieuws

Webinar schrijven van vacatureteksten

Op dinsdag 31 maart 2015 verzorgt Martijn Hemminga het webinar Maak het verschil met jouw vacatureteksten. In dit webinar krijg je..

27 maart 2015

Whitepaper effectieve vacatureteksten in de zorg

Binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie spelen vacatureteksten nog steeds een belangrijke rol. Ook in de zorg. Samen met  Medische..

10 juli 2014

Leer wervende én selecterende vacatureteksten te schrijven

Een goede vacaturetekst verkoopt de functie en de werkgever. Maar ook selectie is een belangrijk doel, want u wilt de juiste mensen..

2 april 2014

Workshop vacatureteksten schrijven

Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel binnen arbeidsmarktcommunicatie. Op de eigen recruitmentsite, op vacaturesites..

7 november 2012

Lang openstaande vacature is onaantrekkelijk

Vacatureteksten staan soms maanden gepubliceerd op een site. Omdat de vacature nog niet is ingevuld of omdat werkgevers een vacature altijd..

17 oktober 2012

Vacatureteksten IT’ers vol met soft skills

Het woord ‘communicatief’ staat vermeld in bijna een derde van alle IT-vacatureteksten blijkt uit onderzoek van de Academie..

17 april 2012

Krijg concrete feedback op jouw vacatureteksten

Vacatureteksten zijn vandaag de dag nog steeds het meest gebruikte middel binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Toch scoort de..

11 april 2012

Leer 22 maart wervend vacatureteksten schrijven

Het succes van een personeelsadvertentie valt of staat met een goede vacaturetekst. Een succesvolle online personeelsadvertentie richt..

7 maart 2012

Arbeidsvoorwaarden belangrijkste reden om te reageren

Gunstige arbeidsvoorwaarden is de belangrijkste reden om op een vacature te reageren blijkt uit onderzoek van Unique onder 506..

9 augustus 2011

Vacatures worden ook gelezen bij mooi weer

Bij mooi weer in de zomer heeft het minder zin om een vacature te plaatsen. Mensen hebben wel wat anders aan hun hoofd wordt vaak gedacht...

15 juni 2011

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed