Vacatureteksten.info

Nieuws

Whitepaper effectieve vacatureteksten in de zorg

whitepaper-vacatureteksten-online-zorg-460x200

Binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie spelen vacatureteksten nog steeds een belangrijke rol. Ook in de zorg. Samen met  Medische Banenbank heeft Vacatureteksten.info een whitepaper geschreven over effectieve online werving met goed vindbare vacatureteksten.

Concrete adviezen en tips

De 32 pagina’s tellende whitepaper is geen theoretisch verhaal, maar bevat concrete adviezen en tips om direct toe te passen. De whitepaper laat zien dat u in 11 stappen een effectieve vacaturetekst heeft voor het web, die daadwerkelijk wordt gevonden door uw doelgroep. Daarnaast zijn 4 criteria belangrijk, cruciaal in de effectiviteit van een platform waarmee u uw vacature verspreidt.

Download de whitepaper

Download gratis als zorgwerkgever of -intermediair de whitepaper op de website van Medische Banenbank.

Tagged , ,

Deel deze pagina

PinIt

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed