Vacatureteksten.info

Nieuws

Leer wervende én selecterende vacatureteksten te schrijven

460x200-workshop-schrijven-vacatureteksten

Een goede vacaturetekst verkoopt de functie en de werkgever. Maar ook selectie is een belangrijk doel, want u wilt de juiste mensen aanspreken. Tijdens de workshop Schrijven van Vacatureteksten op dinsdag 15 april staan we hier uitgebreid bij stil.

Doelgroepgericht en wervend

In de workshop Schrijven van vacatureteksten in Amsterdam leer je in een middag hoe je jouw vacatureteksten doelgroepgericht en wervend kunt schrijven. Je krijgt handvatten om jouw teksten optimaal vindbaar te maken in Google (SEO, search engine optimization), maar ook dat ze optimaal selecteren op kwaliteit.

Praktisch

Het geleerde breng je direct in de praktijk tijdens opdrachten en oefeningen met jouw eigen vacaturetekst en die van collegadeelnemers. Na afloop kun je ook nog een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor één op één feedback.

Schrijf je nu in!

De workshop wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,7. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel deze pagina

PinIt

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed