Vacatureteksten.info

Nieuws

Workshop vacatureteksten schrijven

460x200-workshop-schrijven-vacatureteksten

Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel binnen arbeidsmarktcommunicatie. Op de eigen recruitmentsite, op vacaturesites en ook steeds meer via sociale media. Een goede online vacaturetekst spreekt aan, informeert en interesseert de lezer maar preselecteert ook. Twee keer per jaar organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de workshop Schrijven van Vacatureteksten.

Doelgroepgericht en wervend

In de workshop Schrijven van vacatureteksten in Amsterdam leer je in een middag hoe je jouw vacatureteksten doelgroepgericht en wervend kunt schrijven. Je krijgt handvatten om jouw teksten optimaal vindbaar te maken in Google (SEO, search engine optimization), maar ook dat ze optimaal selecteren op kwaliteit.

Praktisch

Het geleerde breng je direct in de praktijk tijdens opdrachten en oefeningen met jouw eigen vacaturetekst en die van collegadeelnemers. Na afloop kun je ook nog een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor één op één feedback.

Schrijf je nu in!

De workshop wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,7. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Tagged , ,

Deel deze pagina

PinIt

Gerelateerde berichten

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed