Vacatureteksten.info

Nieuws

Krijg concrete feedback op jouw vacatureteksten

460x200-feedbak-vacatureteksten

Vacatureteksten zijn vandaag de dag nog steeds het meest gebruikte middel binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Toch scoort de gemiddelde vacaturetekst al jaren achtereen een onvoldoende. In 2011 scoorde de gemiddelde vacaturetekst een 5,2. Met de VacaturetekstScan slaan Vacatureteksten.info en Campaign Group de handen in één.

Belang vacaturetekst onderschat

Het belang van een goede vacaturetekst wordt door veel werkgevers onderschat. Vaak wordt er een intern functieprofiel als vacaturetekst gebruikt of een vacaturetekst die niet meer up-to-date is. Het resultaat hiervan is het uitblijven van sollicitaties of CV’s van kandidaten die niet voldoen aan het functieprofiel. Vacatureteksten.info en Campaign Group zijn beide van mening dat werkgevers veel meer rendement kunnen halen uit hun werving wanneer er meer aandacht geschonken wordt aan de vacaturetekst.

VacaturetekstScan

Vanuit dat oogpunt zijn Vacatureteksten.info en Campaign Group de samenwerking aangegaan om werkgevers maatwerk advies te geven over het optimaliseren van hun vacaturetekst. Aan de hand van de VacaturetekstScan krijgen werkgevers op 10 niveaus concrete verbeterpunten aangereikt, zodat ze zelf aan de slag kunnen met het optimaliseren van hun vacaturetekst. Om de samenwerking tussen Vacatureteksten.info en Campaign Group te vieren wordt de VacaturetekstScan gedurende de maanden april, mei en juni 2012 aangeboden voor € 50 ,- in plaats van € 150 ,- excl. BTW. Daarnaast maak je bij het laten scannen van jouw vacaturetekst ook nog eens kans op mooie prijzen zoals een training en doelgroepadviezen.

Kijk voor meer informatie en om jouw vacaturetekst te laten scannen op de VacaturetekstScan-pagina.

Tagged , ,

Deel deze pagina

PinIt

Gerelateerde berichten

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed