Vacatureteksten.info

Nieuws

Leer 22 maart wervend vacatureteksten schrijven

Het succes van een personeelsadvertentie valt of staat met een goede vacaturetekst. Een succesvolle online personeelsadvertentie richt zich op jouw specifieke doelgroep, met een tekst die informeert, enthousiasmeert, preselecteert en aanzet tot actie. Volg 22 maart 2012 de workshop schrijven van vacatureteksten en haal meer rendement uit jouw teksten.

Optimaal vindbare vacatureteksten

Bij online werving is het essentieel dat jouw doelgroepen je kunnen vinden. In de workshop Schrijven van vacatureteksten van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie sta je uitgebreid stil bij de vraag hoe je de vindbaarheid van jouw vacatureteksten voor zoekmachines als Google kunt optimaliseren (Search Engine Optimization).

Praktische toepassing

In de workshop krijg je een schat aan tips, checklist en handvatten voor effectieve vacatureteksten. Deze pas je actief toe in jouw eigen vacatureteksten en die van jouw collega-deelnemers. Bovendien kunje tot een maand na de workshop jouw herschreven vacaturetekst voor feedback voorleggen aan de docent.

Meer informatie

Meer informatie zoals het programma, de locatie en een filmpje waarin een van de docenten meer vertelt over de workshop vind je op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Tagged

Deel deze pagina

PinIt

Gerelateerde berichten

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed