Vacatureteksten.info

Algemeen

Krijg feedback op jouw vacaturetekst

Een gedegen vacaturetekst zorgt voor kwalitatief betere respons, bespaart je tijd en uiteindelijk veel geld. De VacaturetekstScan van Vacatureteksten.info biedt uitkomst voor p&o’ers en recruiters die graag concrete feedback willen krijgen hoe zij een vacaturetekst kunnen optimaliseren!

Vacatureteksten.info biedt nu al anderhalf jaar informatie, checklists en tools over vacatureteksten. Bezoekers dan de site kunnen nu echter ook terecht voor feedback op hun eigen vacatureteksten. De VacaturetekstScan is een maatwerkanalyse van een door een werkgever geuploade vacaturetekst. Vervolgens krijgt de werkgever concrete opmerkingen en verbeterpunten in de tekst gemarkeerd en een analyse op 7 niveaus. Aan de hand van deze input kan de werkgever vervolgens zelf de vacaturetekst optimaliseren. 

Kijk voor meer informatie bij de VacaturetekstScan op Vacatureteksten.info.

Tagged , , ,

Deel deze pagina

PinIt

Gerelateerde berichten

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed