Vacatureteksten.info

Nieuws

Test jouw vacaturetekst tijdens de testdagen

Voor de tweede maal kunnen werkgevers hun vacatureteksten onder de loep laten nemen door experts. Tussen 1 en 24 februari vinden de Vacaturetestdagen 2010 plaats. Gedurende deze weken kunnen werkgevers weer kosteloos en geheel vrijblijvend hun vacature laten testen. Vorig jaar maakten ruim 420 organisaties hier gebruik van. Met dit initiatief wil Campaign Group in samenwerking met Monsterboard.nl en Hireserve, werkgevers inzicht geven in de wervingskracht van hun vacatureteksten.

Van 1 tot 17 februari kunnen werkgevers hun vacaturetekst uploaden op www.vacaturetestdagen.nl. Na de sluitingsdatum gaan arbeidsmarktcommunicatie-experts van Campaign Group en Intelligence Group, de vacatureteksten testen. De vacatures worden getest op 13 verschillende aspecten onderverdeeld in 5 dimensies. Deze 5 dimensies vormen de basis voor een goed onderbouwd wervingsadvies. Op 24 februari ontvangen de eerste 500 deelnemers geheel kosteloos het beoordelingsrapport.

Vacaturetestdagen 2009
In 2009 scoorden 52% van de onderzochte vacatures onvoldoende, namelijk een 5,5 of lager. Opvallend was dat de organisaties onvoldoende scoorden op zalken als de omschrijving van de baan, aanbod van de werkgever en de call to action (aanzetten tot reageren). De kracht van vacatureteksten worden anno 2010 nog steeds onderschat door werkgevers terwijl het nog steeds het belangrijkste middel is voor directe werving.
Bron: Campaign Group

Tagged

Deel deze pagina

PinIt

Gerelateerde berichten

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed