Vacatureteksten.info

Nieuws

Laat jouw vacaturetekst beoordelen

Van 12 tot en met 26 januari 2009 vinden de eerste Vacaturetestdagen plaats.  Tijdens deze 14 dagen kunnen werkgevers een vacature laten beoordelen door een team van experts op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. De vacatureteksten worden beoordeeld op een vijftal dimensies, met 13 onderliggende aspecten, variërend van ´stoppingpower´ en logische opbouw tot en met het gebruik van kritische wervingsfactoren en de aanwezigheid van een ‘call to action’.

Rendement van vacatures omhoog
Het doel van de Vacaturetestdagen is om werkgevers meer inzicht te geven in de wervingskracht van vacatures. De effectiviteit van vacatures wordt veelal gerelateerd aan de media die worden ingezet om de vacatures te promoten (het bereiken van potentiële werknemers). De werkelijke kracht van de effectiviteit is meer gelegen in de opzet, opmaak, boodschap en wervingskracht van de personeelsadvertenties (het bewegen van mensen). Door middel van de Vacaturetestdagen krijgen werkgevers meer inzicht in hoe ze relatief eenvoudig de effectiviteit van hun arbeidsmarktcommunicatie kunnen verbeteren.Gratis deelname
Deelname aan de Vacaturetestdagen is gratis. De (eerste 500) beoordelingsrapporten worden op 2/2/2009 verstuurd naar de deelnemers. Meer informatie op www.vacaturetestdagen.nl.

Tagged

Deel deze pagina

PinIt

Gerelateerde berichten

Volg ons

Poll

Heb je voor iedere nieuwe vacature een intakegesprek?

Resultaten

Loading ... Loading ...

Twitter-feed